Terveys

5 kuntosovellusta, jotka pakottavat sinut ryhtymään toimiin saavuttaaksesi tavoitteesi

2 Mins read

On suuri ero niiden välillä, jotka saavuttavat tavoitteensa, ja niiden välillä, jotka istuvat ympäriinsä ja puhuvat siitä, mitä he haluaisivat saavuttaa vuosia. Voittajat ryhtyvät toimiin, mutta vain siksi, että sinun on toimittava, se ei tarkoita, että sinun on tehtävä kaikki itse. Helpoin tapa saada tuloksia on käyttää upeita työkaluja, ja aiomme tarkastella parhaita sovelluksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi pakottamalla sinut toimiin.

GAIN Fitness

Voit katsoa kaikki maailman videot, mutta jos olet uusi tietyn harjoituksen parissa, on joskus vaikea saada muotosi oikeaan. GAIN Fitness tarjoaa sinulle äänikomentoja, joiden avulla on paljon helpompi naulata muotosi heti alusta alkaen. Sinun on myös kohdattava erilaisia ​​​​rutiineja tavoitteidesi mukaan, ja kun kerrot sovellukselle, mitä toivot saavuttavasi, se voi ohjata sinut oikeiden harjoitusten suuntaan, jota sinun tulisi seurata.

Nike Training Club

Aina kun Nike on tekemisissä jossain, tiedät sen olevan hienoa, ja heillä on myös vetovoima tuoda joukkoon kuuluisuuksia ja inspiroivia urheilijoita auttamaan sinua harjoituksissasi. Sovelluksen sisällä on reilusti yli 100 koko kehon rutiinia, ja voit valita ne sen mukaan, kuinka paljon aikaa haluat viettää kuntosalilla. Noudata ohjelmia kirjaimellisesti, etkä voi mitenkään päätyä unelmiesi ruumiiseen, mutta se vaatii kovaa työtä.

Toistot ja sarjat

Syy, miksi ihmiset eivät saavuta tavoitteitaan, johtuu jatkuvan edistymisen puutteesta. Kun kävelet kuntosalille ja teet täsmälleen samoja asioita joka viikko, kehosi tottuu siihen eikä se muutu. Reps & Sets on loistava, koska se pakottaa sinut kirjaamaan viikoittain tekemäsi toistot ja sarjat sekä nostamasi painot. Jos kirjaat numerosi ja ne kasvavat joka viikko, tiedät olevasi oikeilla jäljillä ja kehosi sopeutuu.

Fitokratia

Tiedän, että saat sen kummallisen ihmisen, joka nauttii kuntosalilla käymisestä ja oman asiansa tekemisestä, mutta olemme sosiaalisia eläimiä ja haluamme olla osa yhteisöä. Jos haluat olla osa tämän hetken kuuminta kuntoyhteisöä, kannattaa ladata Fitocracy. Sovellus on täynnä hämmästyttäviä ominaisuuksia, joita löydät muista sovelluksista, mutta sen yhteisöllinen puoli erottaa sen useimmista muista markkinoilla olevista sovelluksista, ja matkan varrella saamasi motivaatio on epätodellista.

FitnessFast 3

Yksi parhaista tavoista seurata edistymistäsi kuntosalilla on ottaa valokuvia itsestäsi viikoittain. Henkilökohtaiset valmentajat voivat käyttää jarrusatureita kehosi rasvan mittaamiseen, mutta mikään ei voita visuaalista näyttöä siitä, että saavutat tavoitteesi, ja FitnessFast 3 auttaa sinua erinomaisesti määrittämään, kuinka hyvin voit. Sovelluksessa on myös paljon harjoituksia, ja voit asettaa muistutuksia harjoitteluun, mikä on hyödyllistä, koska ne antavat sinulle hieman sysäystä, kun saatat harkita kuntosalin väliin jättämistä jonain päivänä.

Kukaan ei voi epäonnistua

Jos noudatat näiden sovellusten ohjeita, et voi epäonnistua. Et voi, koska se on mahdotonta niin kauan kuin edistyt jatkuvasti. Älä istu odottamassa, että jotain taianomaista tapahtuu, koska kuten olemme jo maininneet, sinun on noustava ylös ja toimittava heti.