Site icon Yritys markkinointi

5 helppoa tapaa nopeuttaa kotisi siivoamiseen kuluvaa aikaa

Kukaan ei nauti kotinsa siivoamisesta ja täydellisessä maailmassa meillä olisi robotteja, jotka tekisivät kaiken puolestamme, mutta parasta mitä voimme tällä hetkellä toivoa, on saada kaikki tehtyä mahdollisimman nopeasti. Tässä on muutamia hienoja tapoja, joilla voit nopeuttaa askareita säästääksesi vähän aikaa joka viikko.

Avaa ikkunasi

Jos avaat ikkunat muutama tunti ennen siivouksen aloittamista, kotiisi pääsee paljon raitista ilmaa. Tämä toimii niin hyvin, koska jos huoneesi ympärillä ei ole raitista ilmaa, voit joskus virheellisesti ajatella niitä likaisemmiksi kuin ne todellisuudessa ovat. Et halua käyttää viittä minuuttia ylimääräistä hankaamiseen, koska luulet sen haisevan kamalalta, joten varmista vain, että kaikki ikkunasi ovat auki ennen kuin aloitat, niin selviät kaikesta paljon nopeammin.

Tartu ensin suuriin töihin

Jotakin saattaa tapahtua, kun siivoat huoneitasi, ja sinun on jätettävä ne toiseen kertaan. Tiedämme kaikki, että tämä tarkoittaa yleensä sitä, että unohdat ne, kunnes on aika puhdistaa ne uudelleen seuraavalla viikolla. Jos olet älykäs, saat suurimman osan suurista töistä pois tieltä ensin, sillä kun olet käsitellyt ne, sinulla on jäljellä vain pienet työt. Jos sinun on jätettävä nuo pienet työt seuraavalle viikolle, se ei ole niin iso juttu.

Pese pyykkisi säännöllisesti

Älä odota, että sinulla on tonnia pyykkiä kasaan, ennen kuin päätät heittää vaatteesi pesukoneeseen. Olet jumissa pesukoneesi vieressä koko päivän, koska heti, kun yksi täyttö on valmis, sinun täytyy heittää toinen pesukoneeseen. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa vaikealta, kunnes siitä tulee tapa, mutta kun sinulla on tietty määrä Likaiset vaatteet kasaan, sinun tulee heittää ne heti koneeseen ja olet iloinen, kun teit viikonloppuna.

Puhdista roiskeet välittömästi

Jos sinulla on lapsia ja heistä roiskuu jotain, sinun on opetettava heidät kertomaan sinulle heti. Jos muistat, kun olit lapsi, yritit luultavasti piilottaa roiskeita, mutta tämä ei ole hyvä idea, koska riippuen siitä, mitä on roiskunut, siivoaminen voi kestää paljon kauemmin, kun se on ollut siellä jonkin aikaa. Ainoa tapa, jolla lapsesi kertovat sinulle, on, jos he tietävät, etteivät he joudu vaikeuksiin, joten älä ole hulluksi heille, muuten sinun on aina vaikea siivota tavaroita.

Käytä säilytysastioita

Suurin osa ajasta tuhlaa tavaroiden siivoamiseen on tavaroiden poimiminen lattialta ja niiden laittaminen takaisin oikeaan paikkaan. Säästät itsesi monelta vaivalta, kun kotisi ympärillä on paljon säilytysastioita, ja kun joku on saanut valmiiksi jotain, hän voi laittaa sen takaisin sopivaan roskakoriin tai koriin. Se tarkoittaa, että käytät joka viikko noin tunnin vähemmän juoksentelua tavaroiden poimimiseen ja laittamiseen, mikä saa sinut varmasti hulluksi jonkin ajan kuluttua ja vihaat kodin siivoamista enemmän kuin koskaan ennen.

Exit mobile version